New Cool Collective met Mark Reilly

Zwolle – Donderdag 11 februari treedt Nederlands bekendste soul en jazz bigband New Cool Collective samen met Mark Reilly op in Zwols poppodium Hedon. Het collectief rondom altsaxofonist Benjamin Herman speelde al samen met uiteenlopende grootheden als Jules Deelder, Guus Meeuwis en Typhoon en dook vorig jaar de studio in om een EP op te nemen met de oprichter en frontman van de Britse eighties popgroep Matt Bianco. Er zijn nog kaarten voor de show in Hedon.

ncc_mark_reilly_mvdk-l.jpg
 
Samen met de Londense Mark Reilly heeft het veelbekroonde New Cool Collective een nieuwe EP uitgebracht met de naam The Things You Love. Op deze plaat brengen beiden hun klassieke mix van soul, jazz en pop samen. Onder andere een remake van Matt Bianco’s hit Don’t Blame It On That Girl maakt onderdeel uit van de tracklist van de EP. De samenwerking tussen New Cool Collective en Mark Reilly is tot stand gekomen na een aantal inspirerende ontmoetingen waaruit geconcludeerd kon worden dat hun stijl en werkethos een goede match blijken te zijn.

 

NEW COOL COLLECTIVE FT. MARK REILLY
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 11 februari
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 21,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen: