AVC en Salverda winnen periodetitel WRZV

Zwolle – In de eerste klasse A van de WRZV zaalvoetbalcompetitie leed Café Lucky gevoelig puntverlies in een leuk en sportief duel tegen Argos Bebemus. Het duel eindigde in een 6-6 gelijkspel. FC Knetter wist verrassend met 8-3 te winnen van een gehavend Opgezwolle. Exact wist eindelijk weer eens een puntje te pakken. Het werd 3-3 in het duel tegen mede degradatiekandidaat Trias. Wehkamp.nl verloor tegen het goed voor de dagt komend VIPS met 1-3. Cycloon en Belgische Keizer 1 speelden met 6-6 gelijk.

Titelkandidaat in de tweede klasse A Zvv Present won wederom en zette AA Taxi Zwolle met 12-5 gemakkelijk opzij. Bola-Lah! satu wist met 12-5 te winnen van Bluefinger Wolves. SC PEC Zwolle had weinig in te brengen tegen Corporate Matchfixing en verloor met 3-11. Asero Futsal versloeg Blue Sakura met 6-3. De eerste periodetitel in de tweede klasse B was een prooi voor Bouwbedrijf Salverda. In een spannende slotfase wist Salverda in de laatste wedstrijd om de periode KPS te passeren in de stand door met 11-5 te winnen van Ramenblinderenzwolle.nl. Brockberd kwam tekort en verloor met 2-8 van The Black Ties. In een leuk duel wist Macs Moves met 7-6 aan het langste eind te trekken tegen Keijl Flevo Holland. L&M Workwear mocht weer drie punten bijschrijven na winst op Campingteam 3.

De strijd tussen AVC en Torsades Trois Points in de eerste periode werd uiteindelijk op doelsaldo beslist in het voordeel van AVC. De eersteklasser wist met 4-1 te winnen van het hoog geklasseerde Ghana’82. Torsades Trois Points had meer moeite met Allesoverrechten.nl en kwam na een 8-6 zege toch een paar doelpunten tekort om AVC te passeren. Karba wist verrassend Zvv Pruts een ‘voet’ dwars te zetten en won met 3-1. Outsport won de belangrijke wedstrijd in de strijd om handhaving van Zwolle Zuid. In het amusante en sportieve duel was Outsport met 5-3 te sterk. Styrinth boekte met 6-1 een belangrijke overwinning op Amicitia Fortior.
 
De volgende competitieronde is op maandag 1 februari en woensdag 3 februari. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
Artikel delen:

Reageer