Zoekactie naar vermiste man in Zwolle

Zwolle – Donderdagavond was er een grote zoekactie gaande in de omgeving van het Westerveldse bos.

Voor deze actie bij de wijk Aa-landen werd een politiehelicopter opgeroepen om ondersteuning te verlenen aan de politieagenten op de grond. De omgeving werd afgezet. De politieheli werd ook gezien in de wijken Dieze, Holtenbroek en Stadshagen. Vanwege privacy wil de politie nog geen nadere mededelingen doen.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Ik heb idd ook geen burgernet melding gehad! dan zal er wel iets mis zijn,wat ik natuurlijk niet hoop! Er waren in dieze 2 helis en hier in holtenbroek meerdere.


  ⚠️ Meld

 2. Gewoon 1 heli. Zoektocht naar jongeman. Politie wil nu nog niets meer kwijt. Ondersteuning heli bij zulke zaken is normaal. Niet altijd is er een heli beschikbaar, nu dus wel.
  Goed dat de politie zulke middelen heeft.


  ⚠️ Meld

 3. @P33t Dat bericht kwam ik ook tegen. Die jongen is gelukkig al weer thuis. Ik hoop datzelfde voor die jongen waar kijkdan over spreekt.


  ⚠️ Meld

 4. vanuit stadshagen 1 heli gezien die na een poos boven de aalanden te cirkelen verder zwolle invloog. Hoorde later op de avond een andere heli over stadshagen die kant ook op gaan. Dacht zal wel aflossing zijn voor brandstof


  ⚠️ Meld

 5. Boven een natuurgebied zoeken met een heli snap ik, maar wanneer ze boven een woonwijk gaan cirkelen gaat het vast niet om iemand die vermist wordt door familie maar eerder iemand die vermist of gezocht wordt door justitie.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.