Nachtwacht verbeeldt door Cibap studenten

Zwolle – Doen waar je goed in bent, leren samenwerken en je goed voorbereiden. Die elementen resulteerden in de prachtige foto waarop vierdejaars Cibap studenten de nachtwacht verbeelden. Fotografie docent Ursula van de Bunte is trots op haar studenten. “In korte tijd hebben we iets moois tot stand gebracht. Het gaat in dit geval niet alleen om het maken van een mooie foto, maar het leerproces en de taakverdeling vooraf was geweldig om te zien.”

nachtwacht.jpg 

Zo verzorgde Ruimtelijk Vormgever student Mabelle Veijer de styling en maakte zij diverse attributen zoals een trommel, speren en kragen. Luke Quint, student Mediavormgever deed de nabewerking van de foto en anderen maakten foto’s van de “making of” en verzorgden de visagie. Voor de kleding zorgden de studenten zelf. De kringloopwinkel deed hierbij goede zaken. De foto komt in het jaarboek waarin het werk van eindexamenstudenten is te zien.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. @ Drama.
  Lees de eerste drie zinnen van het verhaal. Dan zie je dat dit is geschreven in de tegenwoordige taal en dan is verbeeldt helemaal correct.
  Als je de titels van diverse bijdragen bekijkt, dan zul je zien dat veel titels in de tegenwoordige tijd zijn geschreven en daar is helemaal niets mis mee.


  ⚠️ Meld

 2. Bijzonder creatief, doordacht en stijlvol in de uitvoering.

  Jammer dat dit alles is waar de foto te zien is

  De foto komt in het jaarboek waarin het werk van eindexamenstudenten is te zien.

  Ook mee laten draaien met een veiling voor een goed doel?
  De nachtwacht tegen betaling ophangen in de voormalige hoofdwacht?

Reacties zijn gesloten.