SintSurpriseParty ook dit jaar weer in Zwolle.

Na twee succesvolle jaren voor de SintsurpriseParty van SintShowPaleis keert het theatergezelschap uit Raalte ook dit jaar weer terug in Zwolle. In plaats van de IJsselhallen is gekozen voor het mooie Regardz theater de Nieuwe Buitensociëteit.

Een geweldige mooie theaterzaal waar de show van SintShowPaleis nog meer tot zijn recht komt. De grote SintSurpriseParty is een anderhalf uur durende theatershow waarin het grote feest van Sinterklaas centraal staat. De Sint, zijn Hoofdpiet, de Wegwijspiet, en nog vele andere bekende Pieten zullen allemaal op zondag de 25e november aanwezig zijn in Zwolle.

De zwarte Pieten live band Op Stoom & de Schuimpjes zorgt tijdens de shows weer voor de muzikale omlijsting. Het belooft evenals de eerdere jaren dus weer een spetterend feest te worden.

De shows zijn op zondag 25 november om 13.00 uur en om 16.00 uur, en voorafgaand en na afloop van de shows zal de enige echte DJ Piet van de Sint voor de muziek zorgen in de foyer alwaar er volop gelegenheid is voor een kop koffie of een drankje.

Ook is er na de shows ruim de gelegenheid om met de Sint of enkele van zijn Pieten op de foto te gaan. En uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis. Van de opbrengsten van de shows word er jaarlijks een schenking gedaan aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor stichting Opkikker, een stichting die verwendagen verzorgt voor zieke kinderen en hun familie.

De kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de webshop op http://www.sintshowpaleis.nl/ of bij het voorverkoopadres in Zwolle, Top 1 Toys de Wit. Ook bij de kassa van het de Nieuwe Buitensociëteit zijn nu al volop kaarten verkrijgbaar. Deze kosten allen 10 euro per kaart.

Dat de shows van SintShowPaleis steeds populairder worden blijkt wel uit het feit dat de 6 shows die gegeven worden in het theater in Raalte binnen twee weken uitverkocht waren.

En ook voor de Pietenband Op Stoom & de Schuimpjes is er volop aandacht. Op 5 december zal de band zelfs live te horen zijn op radio 3FM bij Giel Beelen in zijn ochtendprogramma.

Wees er dus snel bij want vol = vol.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer