Scholierenmuziekfestival Hoge Nood!

Zwolle – Op zaterdag 6 februari wordt voor de vijfde keer het scholierenmuziekfestival Hoge Nood! georganiseerd. Een groots muziekfestival voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Zwolle en de regio. Dit jaar is het de beurt aan het Greijdanus College in Zwolle om dit festival te organiseren.

hogenood_20140208_114830.jpg 

De bedoeling van het festival Hoge Nood! is om schoolorkesten, -koren en -bands een podium te geven om zich aan elkaar en een hopelijk groot publiek te kunnen presenteren. De vijfde editie van dit festival vindt plaats in de aula van het Greijdanus College aan de Campus 5 in Zwolle. Bands en orkesten van het Greijdanus College, het Meander College, de Van der Capellen scholengemeenschap en Carmel College Salland zullen acte de présence geven.

De ochtend begint om 10.30 uur met workshops voor de verschillende instrumentengroepen, onder leiding van diverse professionele muzikanten. Daarna presenteren de muzikanten en big bands zich, waarna de dag rond 15.30 uur wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Belangstellenden zijn tussen 12.00 en 16.00 uur welkom om dit muziekspektakel bij te wonen. De toegang is gratis.

Artikel delen:

Reageer