Oude mobiele telefoons voor KWF

Zwolle – Heb jij oude telefoons liggen waar je niks mee doet? Mobieltegenkanker, in samenwerking met KWF, kan ze heel hard gebruiken om onderzoek tegen kanker mogelijk te maken!

logo-mobieltegenkanker-vierkant-vierkant-800.png 

Bij de D.A. in Zwolle aan de Thomas à Kempisstraat 42 staat sinds kort een inzameldoos waar je oude telefoons en/of inktcartridges in kan doen. Help mee deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. Meer weten of deze actie en waar je nog meer een inzameldoos kunt vinden? Kijk dan op www.mobieltegenkanker.nl of op www.kwf.nl. Alvast hartelijk bedankt!

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Maar even regelen. Heb nog een telefoon liggen waar ik op Marktplaats een tientje voor gevraagd heb. Daar krijg je dan een bod van zeven euro op…


  ⚠️ Meld

 2. Tja, betaal jij wel altijd meteen de vraagprijs voor een 2e hands ding?
  Het is maar wat je wilt, als je hem weggeeft heb je er niks voor, anders E 7,– of meer.
  Het KWF heeft meer dan genoeg geld op hun rekening(en) staan waar niks mee gedaan wordt, laat ze dat eerst maar eens gaan gebruiken voor het doel waar het voor ingezameld is.


  ⚠️ Meld

 3. En dat krijg je dan in dusdanige taal binnen dat je denkt: die hoef ik niet aan de deur te hebben!

  Nee, KWF krijgt van ons gewoon die telefoon. Bovenop de vaste maandelijkse bijdrage die we doen!


  ⚠️ Meld

 4. Zullen ze heel blij mee zijn.
  Zolang ze zoveel geld oppotten en niet gebruiken voor gedegen onderzoek zullen ze van mij echter geen ene rooie cent krijgen.
  Ze zitten in een duur / groot pand en de raden van Bestuur krijgen flink betaald. Echt helemaal nergens voor nodig om zo te lopen graaien.
  Er zijn bovendien meerdere andere ongeneeslijke en vervelende ziekten die veel meer onderzoek behoeven. Zoals MS, Lyme, chronische vermoeidheid zonder bekende oorzaak, Q-koorts, auto immuunziekten, etc.
  Kanker is een hele vervelende ziekte die teveel mensen treft maar dat kun je van veel meer ziekten zeggen. En daar mag van mij ook wel eens wat meer aandacht naar uitgaan.


  ⚠️ Meld

 5. Daar zullen ze heel blij mee zijn.
  Zolang ze in te grote en dure panden zitten, de bestuurders teveel betaald krijgen en ze het geld teveel oppotten i.p.v. te gebruiken voor gedegen onderzoek (waar het ook voor ingezameld is), zullen ze van mij geen rooie cent krijgen.
  Kanker is een hele vervelende ziekte die teveel mensen treft maar dat kun je ook van andere ziekten zeggen en daar mag van mij best wel eens wat meer aandacht naar uitgaan.
  Denk bijv. aan MS, Lyme, Chronische vermoeidheid zonder aanwijsbare oorzaak, auto-immuunziekten, Q-koorts etc.


  ⚠️ Meld

Reageer