Johnsen Bacuna blijft bij Berkum

Zwolle – Johnsen Bacuna zal ook in 2016-2017 spelen voor VV Berkum. De 30-jarige aanvaller is bezig aan een succesvol eerste seizoen bij de Zwolse eersteklasser en hoewel er bij andere clubs belangstelling was voor de technisch begaafde spits besloot hij toch bij Berkum te blijven.

Vóór zijn overgang naar Berkum kwam Bacuna 4,5 jaar uit voor Harkemase Boys, waarmee hij in de top- en hoofdklasse van het zaterdagvoetbal speelde, en eerder voetbalde hij bij DIO Groningen. Net als bij Berkum, waarvoor hij dit seizoen al zeven keer raak schoot, was hij ook bij zijn vorige clubs bijzonder trefzeker. Onlangs werd al bekend dat Dennis Horstman komend seizoen terugkeert naar Berkum, waar hij voor twee jaar heeft getekend. De nu 24-jarige verdediger ging in 2014 naar stadgenoot Be Quick ’28, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd in de 2e Klasse, maar speelde daarvóór jarenlang voor Berkum.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Geweldig dat deze speler bij de vv Berkum blijft voetballen.

    Een goede speler die ook social betrokken is bij de club en waar menig voetbal liefhebber plezier van beleeft.    ⚠️ Meld

Reageer