Zwolle meet tevredenheid over dienstverlening

Zwolle – Gemeente Zwolle wil weten of ondernemers tevreden zijn over haar dienstverlening. Daarom roept de gemeente ondernemers op om deel te nemen aan het onderzoek van MKB-Nederland en VNO-NCW naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.

De gemeente Zwolle vindt het belangrijk om een ondernemersvriendelijk beleid te voeren, zodat ondernemers de ruimte hebben om te kunnen ondernemen. Ondernemers hebben immers een grote invloed op de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Onderzoeksbureau Lexnova heeft in het kader van dit onderzoek een digitale vragenlijst ontwikkeld. Hierin komen de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, de communicatie en het beleid van de gemeente en uw mening over gemeentelijke lasten aan bod. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer acht minuten.

Doe mee
De uitkomsten van het onderzoek geven ons de noodzakelijke inzichten die we nodig hebben om ons beleid te evalueren. Zijn we op de goede weg of zijn er verbeterpunten te benoemen? Wij willen ervoor zorgen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen, en hopen dan ook dat u de vragenlijst vóór 22 februari 2016  invult op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/zwolle
Meer informatie
Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova.
Meer informatie geeft projectleider onderzoek Yannick Abrahams van Lexnova, mkb@lexnova.nl. Ook vindt u meer informatie over het onderzoek op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl.
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mensen die hun werk niet goed doen mag je daarop aanspreken.

    Een enquete voor ondernemers sturen aan niet ondernemers is erg slordig en is één van de eerste dingen om uit te filteren in een dergelijk proces.    ⚠️ Meld

Reageer