Indie folkband Villagers naar Hedon

Zwolle – Donderdag 18 februari treedt de getalenteerde Ierse singer-songwriter Conor J. O’Brien met zijn band Villagers op in Zwols poppodium Hedon. Eerder wist de band al te imponeren op festival als Into The Great Wide Open, Lowlands en enkele jaren geleden nog in Hedon. Met het onlangs verschenen album Where Have You Been All My Life? heeft O’Brien alle publieksfavorieten volledig opnieuw gearrangeerd met nog intensere composities als resultaat.

villagers_-awh_-_photo_credit_andrew_whitton_-1165-_300dpi.jpg 

Foto: Andrew Whitton

Voor Where Have You Been All My Life? dook Conor J. O’Brien de RAK-studio in, onderdeel van de prestigieuze Abbey Road studio’s in Londen. Zowel oude klassiekers Waves, My Lighthouse en Set The Tigers Free als de nieuwere Courage en Everything I Am Is Yours kregen een compleet nieuwe uitvoering. Pitchfork complimenteert de band met de re-recording. “Zoek re-recorded op, op een willekeurige streaming site, en je vindt artiesten die haastige en weinigzeggende heruitvoeringen presenteren van hun grootste hits. Villagers vormen met Where Have You Been All My Life? een uitzondering op de regel”, aldus het cultuurplatform.

De Villagers gooien sinds 2009 als 5-koppige folkband hoge ogen in Europa en de Verenigde staten met meerdere hits in de Indie Charts en tours met onder andere John Grant door Europa en de Verenigde Staten.
VILLAGERS
Locatie             : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Donderdag 18 februari
Open                : 19:00 uur
Aanvang           : 19:45 uur 
Entree              : € 16,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 
Artikel delen:

Reageer