Blazende Veiligheid ongenaakbaar aan kop

Zwolle – De koplopers in de WRZV zaalvoetbal competitie lieten geen steek vallen en wisten allemaal vrij eenvoudig te winnen en de koppositie te behouden. Vooral het team van Blazende Veiligheid blijft gemakkelijk de wedstrijden te winnen en verloren nog geen enkele punt onderweg. In de hoofklasse A had het zaalvoetbal team van de Gebroeders Postma geen enkele moeite met Motivo. Onder aanvoering van Peter Opdam werd een 12-1 monsterzege geboekt op laagvlieger Motivo.

Kletsen en Proeven wist een knap punt te pakken door gelijk te spelen tegen subtopper Dozend. Diaspora wist wederom te winnen. Dit keer kwam het Beugeltje met 4-5 net tekort om een gelijkspel uit het vuur te slepen. De degradatiezorgen voor Woord en Daad werden groter door het 4-7 verlies tegen Stip Entertainment. Bertus Finke nam Café Lucky aan de hand met goed spel en een beslissende treffer. Lucky had zeker geen makkelijke avond tegen het sterk spelend Minoyu Restaurant. De wedstrijd ging gelijk op en het was een attractief duel. Uiteindelijk wist Café Lucky met 6-5 aan het langste eind te trekken. Koploper Bafana Bafana won eenvoudig met 8-1 van Argos Bebemus. Trias verloor met 5-10 van Wehkamp.nl.

Middenmoters Cycloon en Opgezwolle deelden met een 3-3 gelijkspel de punten In de eerste klasse B wisten beide koplopers AVC en Torsades Trois Points te winnen. AVC had weliswaar een moeilijke avond, maar wist toch uiteindelijk IJsselhallen Zwolle van zich af te schudden met een krappe 4-3 zege. TTP had ook geen makkelijke avond, want Outsport vocht tot de laatste seconde om een punt uit het vuur te slepen. Dit lukte net niet en TTP mocht met een 7-5 winst drie punten bijschrijven. LeGong bleef met een 7-2 zege op Ghana’82 in het spoor van de beide koplopers. Karba liet geen ‘spaan’ heel van Amicitia Fortior en won met 13-0.
 
Blazende Veiligheid verstevigde haar koppositie door titelverdediger Bordeaux Groen met een ruime 10-5 zege te verslaan. Het was vooral uitblinker Kadir Usta (Blazende Veiligheid) die uitblonk en moeilijk te stoppen was. De BV lijkt na de winsterstop door het verslaan van een directe concurrent een belangrijke stap te hebben gezet naar het kampioenschap in de hoofdklasse B. Krijtje FC profiteerde van de nederlaag van Bordeaux en neemt weer de tweede positie in. Een simpele 6-1 winst op Aqua Comfort Zwartewaterland was genoeg om de drie punten bij te schrijven.
Een door blessures geteisterde Europanel moest met een 3-7 verlies de meerdere erkennen in Neptunes’12. In een leuk schouwspel tussen YBC en Belgische Keizer 2, wist de ‘Belg’ met 8-7 nipt te winnen. Vastgoed Dalfsen was met 5-4 te sterk voor The Green Room ‘Jan Groen’ en blijft hierdoor kansrijk voor de tweede periode titel. 
 
De volgende competitieronde is op maandag 8 februari en woensdag 10 februari. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 

Artikel delen:

Reageer