Landstede Volleybal naar Final Four

Zwolle – Bekerhouder Landstede Volleybal heeft zich dinsdagavond overtuigend geplaatst voor de Final Four, het finaleweekend van het bekertoernooi. In de halve finale, die zaterdag 20 februari in Almere wordt gespeeld, treft Landstede Volleybal topdivisionist Peelpush. En bij dat duel hoopt de ploeg van coach Redbad Strikwerda op flink wat steun van het Zwolse publiek. De fans kunnen hun kaarten via de club nu tegen een gereduceerd tarief bestellen.

De prijs van een toegangskaart voor zaterdag 20 februari (vier wedstrijden) kost voor Landstede-fans 6,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar en 65-plussers betalen 4 euro. Hierbij ontvangen de Zwolse fans tevens een gratis T-shirt. De halve finales (zowel dames als heren) worden gespeeld op zaterdag 20 februari in Topsportcentrum Almere. Landstede Volleybal neemt het om 13.00 uur op tegen Peelpush, de koploper van de topdivisie. In de andere halve finale (15.00 uur) speelt Abiant Lycurgus tegen Draisma Dynamo. De winnaars van beide halve finales spelen zondag 21 februari om 13.00 uur de finale in Topsportcentrum Almere. Een kaart voor de finaledag kost 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar en 65-plussers betalen slechts 3 euro.

Landstede-supporters kunnen hun kaarten voor zowel zaterdag als zondag nu bestellen via tickets@landstede.nl (tot uiterlijk dinsdag 16 februari). Mocht Landstede Volleybal niet doorgaan naar de finale, dan worden de reserveringen voor de finaledag opgeheven.

Artikel delen: