Gospelkoor start tweede project

Zwolle – Sounds of Salvation (SOS), een project-gospelkoor van het Leger des Heils in Zwolle, begint binnenkort een tweede project dat voorziet in een drietal optredens in mei en juni. Het eerste project van het koor concentreerde zich rond de afgelopen kersttijd. Nu staan optredens op het programma op eerste pinksterdag (15 mei), op zaterdag 28 mei samen met de Amsterdam Stafband van het Leger des Heils en op zondag 5 juni tijdens drie aaneensluitende diensten in een instelling. Alle optredens zijn in Zwolle.

Het koor brengt een repertoire dat bestaat uit moderne, voor koor bewerkte populaire muziek, gospelmuziek en traditionele muziek. “Veelzijdig, afwisselend en divers”, aldus dirigente Petra Bor. Deelname staat open voor iedereen die van zingen houdt en minimaal toon en maat kan houden. De gekozen projectvorm biedt deelnemers de mogelijkheid zich niet voor lange tijd te binden aan een koor. Na afloop van het project staat het ieder vrij wel of niet deel te nemen aan een volgend project. Voorwaarde is wél dat deelnemers bij de geplande optredens aanwezig zijn en de tweewekelijkse repetities bijwonen.

De koorrepetities starten op maandag 22 februari, vervolgens iedere veertien dagen (de even weken), van 20.00-22.00 uur in het Andreascentrum van het Leger des Heils, Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle. Het project stopt op 5 juni. Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 20 februari. Voor aanmelden en informatie: dirigente Petra Bor, email: petrabor@hotmail.com.

Artikel delen:

Reageer