Zondagmiddag vertier in Sassendonk

Zwolle – Zondagmiddag was het een drukte van jewelste op een aantal locaties in de Zwolse binnenstad waar activiteiten van carnaval waren. Met name de Steenstraat en de Melkmarkt waren geliefd bij de Sassendonkers.

carnaval_zondagmiddag-1.jpg 

Deze middag had een groep fanatieke carnavalsvierders het plan opgevat om een groots evenement op te zetten tijdens carnaval 2016. Ter hoogte van ’t Swolsch Café waren tal van activiteiten. Het idee heette ‘Te land, ter zee en voor ’t Swolsch Café’. Op de Melkmarkt was een soort van festivalterrein waar diverse springkussens opgesteld stonden voor de jeugdige Sassendonkers. Ook was er een popcorn- en suikerspinmachine aanwezig. Ook was er een ouderwetse kruiwagenrace. In de loop van de middag kwamen er verschillende mobiele carnavalsmuziekkarren langs. Deze ontwikkeling heeft de laatste jaren een grote boost gegeven aan het carnavalsgevoel op straat. Op de Steenstraat was er ter hoogte van ’t Kroegje bijna geen doorkomen aan. Het was er een groot feest. Tussendoor was er de sportieve activiteit, Ali’s Color Run. Zo’n dertig Sassendonkers renden een rondje mee.

carnaval_zondagmiddag-5.jpg

carnaval_zondagmiddag-8.jpg 

carnaval_zondagmiddag-6.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

carnaval_zondagmiddag-2.jpg
 
carnaval_zondagmiddag-3.jpg
 
carnaval_zondagmiddag-4.jpg
 
carnaval_zondagmiddag-7.jpg 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Bij deze wil ik alle carnaval vierders ontzettend veel succes wensen met het 30 dagen vasten!! Ik zou dat nooit kunnen en vier om die reden uit respect niet mee aan de carnaval.. 😉


    Maak melding

Reageer