Gnaffel’s zwerfhond Freddie gezocht

Zwolle – Theater Gnaffel is Freddie kwijt. Maar deze leuke zwerfhond speelt de hoofdrol in de nieuwe productie Freddie en de Worstenkoning en is nodig voor de premièrevoorstellingen in Schouwburg Odeon op 20 en 21 februari. Theater Gnaffel vraagt daarom iedereen goed om zich heen te kijken en het te laten weten als je hem ergens ziet.

gezocht_freddie.jpg 

Dit weekend is Freddie ontsnapt uit de theaterzaal. Toen de regisseur en spelers maandag kwamen om te repeteren, was Freddie nergens meer te bekennen. Bij Gnaffel missen ze Freddie heel erg en ze willen graag de première met hem kunnen spelen. Als je hem ergens ziet, dan hoort Gnaffel dat graag. De theatergroep gaat er vanuit dat Freddie met jullie hulp snel bij ons terugkomt, op tijd voor de voorstellingen op zaterdag 20 en zondag 21 februari Schouwburg Odeon in Zwolle.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Kaarten à 10 euro kun je kopen via de website www.zwolsetheaters.nl, telefonisch via 0900-1435 (€ 0,45 per minuut; ma-vr 9.00-21.00 uur, za & zo 10.00-20.00 uur) en aan de kassa van de schouwburg (dagelijks vanaf 10.00 uur). Voor meer informatie over de voorstelling kun je kijken op www.gnaffel.nl.
 

Freddie en de Worstenkoning is een coproductie van Theater Gnaffel en StoryBasedMedia. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend.

 

StoryBasedMedia ontwikkelt een serie verhalen over Freddie. De Freddieverhalen verschijnen als SwipeStory (een leesApp), online op www.freddiessite.com en als theatervoorstelling. StoryBasedMedia combineert digitale mogelijkheden met klassieke verhaaltechnieken. 
Artikel delen:

Reageer