Zwolle Actief Festival

Zwolle – Zwolle Actief, activering van dak-en thuislozen in Zwolle, organiseert een uniek festival op donderdag 14 april 2016 in Theater Young Ones. Het festival is voor alle partijen die betrokken zijn op wat voor manier dan ook bij Zwolle Actief.

Het is een informatieve middag met workshops, debatten en standjes. De kernwoorden van deze middag zijn ontmoeting, nieuwe ontwikkelingen en positieve energie! Ruim twee jaar is Zwolle Actief bezig met het op een andere manier vormgeven van dagactivering voor daklozen in de stad en wil middels deze bijeenkomst graag laten zien wat dat heeft opgeleverd. Het ervaringsplein is bedoeld om vragen te stellen, ideeën op te doen, ervaringen te delen en nieuwe plannen te maken voor de toekomst.

Tijdens deze bijeenkomst gaan bezoekers aan de slag met meerdere thema’s, bijvoorbeeld; Wat heeft een ondernemer nodig om een deelnemer een plek te geven? Hoe bereiken we de bankhoppers? Kan het concept van Zwolle Actief ook succesvol zijn in een van de grote steden?
 
Save the date!
 
Wanneer: Donderdag 14 april 2016
Tijd: 13:00 – 18:00 uur
Waar: Theater Young Ones
Biss. Willenbrandlaan 32
8021 GA Zwolle
 
Ben jij er bij?
Schrijf deze datum in je agenda, binnenkort zal het inhoudelijke programma bekend gemaakt worden. Aanmeld procedure volgt zo spoedig mogelijk.

Artikel delen:

Reageer