Politie zoekt Batman na ruzie op Melkmarkt

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een ruzie op de Melkmarkt. Tussen zaterdag 6 februari 23.00 uur en zondag 7 februari 01.00 uur vond daar een ruzie plaats waarbij twee mannen van 22 jaar uit Zwolle gewond zijn geraakt.

schermafbeelding_2016-02-09_om_15.32.40.png 

Vermoedelijk is er op de Melkmarkt, in de buurt van het Rodetorenplein, een ruzie ontstaan tussen meerdere mannen. Twee mannen waren verkleed als Batman en een Panda. Er zijn klappen gevallen en de man die verkleed was als Panda is ook op straat gevallen. Hij raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Tussen zaterdag 6 februari 23.00 uur en zondag 7 februari 01.00 uur vond daar een ruzie plaats waarbij twee mannen van 22 jaar uit Zwolle gewond zijn geraakt

  😮

  vechtparty van 2 uur lang ?


  ⚠️ Meld

 2. Misschien kunnen ze aan hand van de parkeerautomaat waar je tegenwoordig je kenteken moet invullen, het kenteken van de batmobiel ontdekken


  ⚠️ Meld

 3. Wat een zooi was het in de binnenstad…Ik heb geen problemen met een feestje maar straal bezopen volwassen mannen om 15:00 in de middag gaat echt te ver..


  ⚠️ Meld

 4. Als je het berichtje zo leest waren de mannen allebei verkleed als Batman en een Panda. Misschien hadden ze per ongeluk een deel van elkaars kleren aangetrokken (na een amoureuze vrijpartij?).


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.