Weer Zwolse Voetbaldagen in 2016

Zwolle – Al vele jaren worden op de velden van v.v. SVI de Voetbaldagen georganiseerd. Elke editie staat garant voor kwaliteit én plezier.

zvd2.png

De Zidane, Skills, Akka’s, boarding voetbal, een heuse Champions League… Je maakt het allemaal mee bij de Zwolse Voetbaldagen 2016. Drie dagen voetbalplezier in de zomervakantie. De Zwolse Voetbaldagen is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën F, E en D (pupillen). Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indeling worden gemaakt op leeftijd en niveau van spelers, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van gediplomeerde trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten zoals techniekvormen, voetenwerk, balbehandeling, partijvormen en circuittrainingen. Alle oefenvormen zijn gericht op plezier en ontwikkeling. Je wordt dus echt een betere voetballer!
De Zwolse Voetbaldagen vinden plaats van maandag 22 augustus t/m woensdag 24 augustus op Sportpark ‘de Siggels’ (v.v. SVI) in Zwolle Zuid. De kosten voor deze drie dagen zijn € 92,50 en daarvoor krijg je naast training, begeleiding en lunch ook een fraai tenue en natuurlijk een bal.
Opgeven kan via het inschrijfformulier op www.voetbalschoolskillszwolle.nl/Zwolse-Voetbaldagen-2016

Artikel delen:

Reageer