Festival Lepeltje Lepeltje terug in Zwolle

Zwolle – Van 8 tot en met 10 juli 2016 is het festival Lepeltje Lepeltje terug in Zwolle! Het Ter Pelkwijkpark wordt omgetoverd tot een intiem festival waar jong en oud smult van de heerlijkste gerechten, tofste bands en leuke avonturen.
 
lepeltje_lepeltje.jpg 
 
Lepeltje Lepeltje bevindt zich in het centrum van de stad Zwolle. In het Ter Pelkwijkpark kan je drie dagen lang struinen door het park. Het culturele foodfestival is een initiatief van Kultlab. Een jonge organisatie die (mede)verantwoordelijk is voor evenementen als Into the Woods, Gluren bij de Buren, Douravaan en Struinen in de Tuinen. 
Artikel delen:
Reacties 9
 1. haha, typisch nederlands, dat gezeik over hoge prijzen.

  Mooi feest, gave muziek, geen entree, overal wat te doen. En ja, dan kan een broodje of biertje duurder zijn dan gewend. Anders zou er entree geheven moeten worden en komt er niemand. Is natuurlijk een beetje lullig en heeeeel erg typisch zunige Hollander om zelf je drank mee te gaan nemen, komop zeg!


  ⚠️ Meld

 2. Te is nooit goed, maar keek even niet naar geld(mompelt iets over genieten niet te knieperig of thuis blijven achter de pc) hipsters die lekker eten maken vind ik dan weer +1, ben weer van de partij hoor:D het sfeertje vind ik wel leuk.


  ⚠️ Meld

 3. Ik vond het vorig jaar erg geslaagd. Tuurlijk, de hapjes waren nogal duur, maar de sfeer was erg gemoedelijk, mooi opgezet, het was goed verzorgd en als je met je eigen biertje aan kwam lopen deed ook niemand daar moeilijk over.


  ⚠️ Meld

Reageer