Popkoor HoorHaar viert lustrum in Hedon

Zwolle – Op woensdag 9 maart a.s. viert Popkoor HoorHaar haar 5-jarig bestaan met een lustrumconcert in Hedon (kleine zaal). Popkoor HoorHaar werd in maart 2011 opgericht door Geertje van Sinderen en Petra van Gemert met als dirigent Eline van der Woude. In 2012 vertrok dirigent Eline voor een jaar naar Zuid-Afrika en werd zangeres/zangcoach Dian Heerema de nieuwe dirigent van het koor. 


hoorhaar.jpg 

De repetities begonnen in het bovenzaaltje van café Stroomberg, maar al snel werd het gezellige Popfrontcafé de vaste oefenruimte voor het koor. Sinds de bouw van het nieuwe Hedon oefent het koor tweewekelijks in de grote oefenruimte Abbey Road.
Inmiddels is Popkoor Hoorhaar niet meer weg te denken uit Zwolle. 
Naast zingen met orkestband wordt sinds vorig jaar een gedeelte van het repertoire gezongen met begeleiding van liveband Limerance. Het lustrumconcert begint om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

 Kaarten á €5,= (kids onder 12 jaar €2,50) zijn te bestellen via het bestuur (popkoorhoorhaar@gmail.com) of via de leden.
 
Er is nog ruimte voor enkele nieuwe leden, dus dames tussen de 30 en 50 jaar zijn welkom om vrijblijvend kennis te komen maken. Zangervaring is niet nodig, wel is het belangrijk om toon en maat te kunnen houden. Aanmelding/contact via popkoorhoorhaar@gmail.com
Meer informatie is te vinden op de website www.popkoorhoorhaar.nl
Artikel delen: