Jongetje vermist in Assendorp

Zwolle – Vrijdagavond werd er een Burgernetactie gestart in verband met de vermissing van een vijf jarig jongetje met de naam Morris. Hij is na het buitenspelen in Assendorp niet meer gezien.

Morris draagt een zwarte jas, een grijze joggingbroek en mogelijk een grijze muts met blauwe accenten. Hij heeft blond haar en draagt Nike gympen met een groene zool. Heeft u hem gezien? Bel dan meteen met 0800-0011.

UPDATE: Het jongetje is in goede gezondheid aangetroffen en inmiddels weer thuis. 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. erg onzinnig die “onnodige” meldingen, 99% komt gewoon weer thuis net als in de tijd dat er geen internet was.
  in mijn jeugd (jaren ’70) was er regelmatig iemand zoek maar ze zijn er allemaal nog!
  mijn raad is mensen raak niet te snel in paniek!


  ⚠️ Meld

 2. Wat johan zegt inderdaad, iedereen raakt veels te snel in paniek. Als het nou zou gaan om geestelijk instabiele mensen ofzo, maar kinderen kunnen nou eenmaal wel eens te laat thuiskomen.
  Als mijn ouders iedere keer een burgernetactie waren gestart als ik te laat thuis kwam had ik iedere dag op WLZ gestaan.


  ⚠️ Meld

 3. Vijf jaar oud en nog in het donker buiten. Ik vind zo’n oproep niet zo raar. We kunnen wel gaan kijken hoe dit vroeger ging, maar vandaag de dag hebben we deze techniek, dus kan je er ook gebruik van maken.


  ⚠️ Meld

 4. Elke dag? Hoeveel oproepen heb je het laatste jaar gehad? Ik weet het niet precies, maar met 5 a 6 denk ik aardig in de buurt te zitten.

  Een kind van 5 mist nog zelfstandigheid en hoort niet in het donker alleen buiten te zijn. Meer dan terecht dat (ik neem aan na stevig speurwerk van ouders en kennissen) er een berichtje uitgaat…


  ⚠️ Meld

Reageer