Bearforce1 in Zwolle

De You Tube sensatie van 2007, Bearforce1, komt op 29 december naar Zwolle. Tijdens de Area38 Decemberfeesten in de Broerenkerk komt het gezellige gayfeest Letsbigay weer terug en o.a. Bearforce1 zal daar een spetterend optreden geven.

Naast Letsbigay komt er ook een grote Urban Party, de Pics4You Christmas Party en natuurlijk de New Years Eve Party XXL . Het eerste grote feest in de Broerenkerk is natuurlijk de Sjonnies White Party op zaterdag 22 december en daar is de voorverkoop reeds van gestart. Over 2 weken wordt het complete programma van de Area38 Decemberfeesten 2007 bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. hehehe… dat kan natuurlijk geen toeval zijn, deze roze driehoekjes gaan op zoek naar zw*lse sterretjes om mooie rondjes van te maken…
  genoeg potentieel daaro


  Maak melding

 2. Bearforce1 heeft de single ‘Christmas is here’ gelanceerd. De videoclip van het nummer werd maandag op het YouTube-kanaal van de Nederlandse berenband geplaatst.

  De vier behaarde heren vlogen onlangs naar het Oostenrijkse Tirol, waar ze in een besneeuwd landschap hun nieuwe danspasjes showden.

  Klassiekers

  Het nummer is, net als de eerste single ‘Bearforce1′, een medley van klassiekers. In de videoclip is ook het nieuwste bandlid te zien.

  De Italiaanse beer Eddi, die vorige maand aan de line-up werd toegevoegd, ging samen met zijn vier collega’s de skilift in voor de opnamen. Eddi is aangetrokken om in te vallen als één van de andere beren niet kan optreden.

  Ondekt

  Bearforce1, opgericht door acteur Roeland Fernhout, werd eerder dit jaar ontdekt door de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton.

  Nadat hij een filmpje van de band op zijn website had geplaatst, wist iedereen de band te vinden. De beren reisden onlangs naar Amerika voor een korte tour. Ook gaven ze interviews aan nationale media.  Maak melding

Reageer