Opening eerste deel Dinoland Zwolle

Zwolle – In aanwezigheid van enkele honderden gasten heeft de Zwolse wethouder René de Heer vanmiddag samen met kleurplaatwinnares Iris Terpstra en parkmanager Harold de Vries het eerste deel van Dinoland geopend. Tot grote verrassing van de kinderen was er ook een levensechte dinosaurus aanwezig en werd het Zwolse Ronald McDonald Huis verrast met een mooie bijdrage!

 20160212-opening-dinolandzwolle-pers-105.jpg

Dinoland Zwolle zal de komende tijd in fases opengaan, het vrijdagmiddag geopende indoor speelgedeelte en het bijbehorende restaurant vielen alvast goed in de smaak! De vele vierkante meters speelgelegenheid en de (h)eerlijke gerechten in het ‘T­Rextaurant’ werden al direct goed gebruikt. Vertegenwoordigers van het Zwolse Ronald McDonald Huis kregen uit handen van parkmanager Harold de Vries een cheque overhandigd van maar liefst duizend euro én de bijdragen die het parkmanagement had gevraagd aan de gasten in plaats van cadeautjes. ,,Omdat Dinoland op alle gebieden wil werken aan een betere wereld voor kinderen”, aldus het parkmanagement.

 20160212-opening-dinolandzwolle-pers-102.jpg
 
20160212-opening-dinolandzwolle-pers-104.jpg
Dinoland in de opbouw
Nu de opening van het eerste deel van Dinoland Zwolle achter de rug is, kan er buiten verder worden gewerkt aan het park. Het park heeft er door overweldigende belangstelling vanuit de Zwolse jeugd voor gekozen nu alvast delen van het park open te stellen en een selectie uit het dino­aanbod te laten zien. Het enthousiasme van de kinderen bij het zien van de levensechte dinosaurussen in het park was groot, weet parkmanager Harold de Vries. ,,We hebben de komende tijd al heel veel kinderfeestjes!”. Meer informatie over de huidige en toekomstige activiteiten van Dinoland Zwolle is te vinden op www.dinoland.nl  
Artikel delen:
Reacties 8
  1. Lekker positief Roelof… zucht. Ik hoop in ieder geval dat het een prachtig park mag worden met veel bezoekers. Dit soort initiatieven zijn een aanwinst voor onze stad. Succes en ik binnenkort graag een keer kijken!

  2. Zwolle is een stad van meer dan 100.000 inwoners. In Apeldoorn wonen er 150.000 en daar zijn Julianatoren en de Apenheul al decennia succesvol. Waarom zou dit dan geen kans van slagen hebben? Hulde dat er private partijen zijn die de gok aandurven 😀

  3. Zo’n Dinopark is denk ik wel leuk voor een bepaalde leeftijdscategorie, ik kan me best voorstellen dat toen ik 6-10 jaar was dat ik dit met een verjaardagspartijtje best een leuk uitje had gevonden, maar het staat of valt ook wel met de sfeer die ze weten te creëren in het park, je moet toch een beetje het gevoel hebben dat je echt een ‘reservaat’ voor Dino’s binnen loopt.

  4. Dit kan zeker wel bijdragen aan Zwolle als bestemming voor klassenuitjes e.d., mits het inhoudelijk een duidelijk thema (spelend leren en leuk, bijvoorbeeld) op de juiste manier wordt gecommuniceerd. Zeker in de regio. Ik zie niet in waarom goed leiderschap hier geen succes van kan maken. Ik zou zeggen: zet m op jongens!

Reageer