Man bekent poging tot verkrachting

Een man uit Zwolle heeft voor de rechtbank een gewelddadige poging tot verkrachting bekend.

Hij zou in april een touw om de nek van het slachtoffer hebben gegooid en haar zo van de fiets hebben getrokken. Daarna trok hij haar aan het touw de bosjes in. Het is nog onduidelijk hoe de vrouw heeft kunnen ontkomen. De man zegt dat hij ook twee gewelddadige diefstallen en een aantal inbraken heeft gepleegd. De rechtbank wil dat hij wordt onderzocht door het Pieter Baan Centrum. De man heeft al gezegd dat hij niet wil meewerken. Hij vindt dat hij behalve een drugsverslaving geen probleem heeft. De strafzaak gaat over enkele maanden verder.

Bron: RTV Oost.nl

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Weigeren van een onderzoek? Verplicht stellen, want ongevraagd een touw om een vrouw gooien mag dat wel? . Die vent spoort toch niet, onderzoeken en vastzetten. Wat een idioten lopen er ook rond.


  Maak melding

 2. Nee hoor, ik ben het helemaal met de man eens: hij moet gewon levenslang opgesloten worden i.p.v. een therapie die hem niet gaat helpen….


  Maak melding

 3. In april is Zorro dus over de scheef gegaan. Nu is het november en over enkele maanden gaan we verder.
  Al met al had hij dus al 3/4 jaar therapie kunnen hebben, maar we moeten dat eerst met z’n allen nog es overleggen omdat mijnheer zelf de diagnose stelt dat hij een simpeler probleem heeft.
  Kunnen we dat touw niet beter over de IJsselbrug hangen en ….


  Maak melding

Reageer