Samen maken we de stad Zwolle

Woensdagavond, 31 oktober, vond het symposium plaats van Samen maken we de Stad. Ruim 200 geïnteresseerden waren aanwezig. Het doel van de avond was ‘inspireren’, de sneeuwbal aan het rollen krijgen tot meer samenwerking en meer initiatieven daartoe. De zes projecten die in de afgelopen maanden al zijn gestart konden de ideeën in hun eigen ‘atelier’ presenteren en door input en samenwerking van de bezoekers een stapje verder krijgen.

De mens centraal bij stadsontwikkeling. Vind je ook dat het bij stadsontwikkeling om méér gaat dan alleen het stapelen van stenen? Denk jij ook dat de mens daarin centraal staat? Wil jij samen met allerlei partners in de stad de krachten bundelen? Doe dan mee met dit project. Vanaf vandaag, donderdag 1 november, kan iedereen een project aanmelden voor Samen maken we de Stad. Ga naar ‘project aanmelden’ en vul uw gegevens in. Vervolgens wordt voor uw project een eigen pagina klaargezet op deze website.

U ontvangt tevens inloggegevens waarmee u zelf nieuws en agenda-items kunt toevoegen. Vanaf 1 december is het ook mogelijk om de overige onderdelen zelf te bewerken. En vanaf 1 januari kunt u uw ‘crowd’ uitnodigen om mee te denken, mee te ontwikkelen, mee te beslissen, mee te verdienen, mee te betalen of een combinatie hiervan.

Artikel delen:

Reageer