Handbaldames SV Zwolle goede eerste helft

Zwolle – Afgelopen zondag stond voor de dames van SV Zwolle de wedstrijd tegen koploper E & A uit Arnhem op het programma. Iedereen was gebrand op een overwinning, omdat de afgelopen weken alle wedstrijden met winst werden afgesloten.

ds1.jpg

Na een aantal aanvallen voor beide teams was het Zwolle die de score opende. SV Zwolle stond goed in de verdediging, waardoor E & A moeilijk tot scoren kon komen. De stand bleef de hele eerste helft gelijk opgaan, wat resulteerde in een ruststand van 8-8. Aan het eind van de eerste helft kreeg Zwolle een domper te verduren, doordat Kelly van der Giessen uitviel met waarschijnlijk een hamstringblessure. Hierdoor werd er in de tweede helft een stukje ervaring gemist.

In de tweede helft wist E & A door slim en sterk te spelen uit te lopen tot een 14-20 voorsprong. De dames van Zwolle mistte aanvallend creativiteit, waardoor E & A uiteindelijk met de winst naar huis ging. Eindstand 16-24. SV Zwolle kan terugkijken op een zeer goede eerste helft en daar verder op door bouwen. Ook deze week bedanken wij ons trouwe publiek voor hun steun en aanmoediging. Volgende week zaterdagavond 20 februari om 19:10 uur speelt Zwolle Dames 1 uit bij SDOL. Wij hopen weer te kunnen rekenen op jullie support.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)