Koplopers blijven winnen bij WRZV zaalvoetbal

Zwolle – Afgelopen maandagavond wisten de koplopers in de tweede en eerste klasse A zvt Present en Bafana Bafana de wedstrijden vrij gemakkelijk om te zetten in een ruime overwinning. Beide titelfavorieten wisten de dubbele cijfers te noteren. OHM verloor met 0-10 van koploper Zvt Present. Team 2Connext Zwolle van Bé Rigter wist het belangrijke duel met Corporate Matchfixing verrassend te winnen met 12-6 en stijgt naar de derde plek in de stand. Asero Futsal verloor met 6-8 van de Bluefinger Wolves en moest een plaats prijsgeven op de ranglijst. De Bevers Boys deden goede zaken met een 9-1 zege op Blue Sakura en wist de positie in het linker rijtje te verstevigen. AA Taxi Zwolle verraste Citysnack FC en wist met een 4-3 overwinning drie punten bij te schrijven.

Bafana Bafana wist met een 13-1 monsterzege op FC Knetter verder uit te lopen op de concurrentie. Wehkamp.nl pakte in de slotfase een 4-3 voorsprong tegen Exact en gaf deze niet meer uit handen. Minoyu Restaurant won het doelpuntrijke duel tegen Argos Bebemus met 11-9. De VIPS waren met 7-3 te sterk voor Cycloon Zwolle. Trias won met 5-3 van de Belgische Keizer 1. In de eerste klasse B kwam koploper AVC niet in actie. Medekoploper Torsades Trois Points wist hiervan te profiteren en heeft de koppositie nu alleen in handen. Het was Zwolle Zuid, die met een grote nederlaag genoegen moest nemen. Keeper Christian Spaaij van de ‘boys’ uit Zuid kon ternauwernood een nederlaag met dubbele cijfers voorkomen. Styrinth boekte een verrassende 4-1 zege op Outsport en nam afstand van de onderste plaatsen. ZVV Pruts moet voorlopig afhaken in de strijd om de prijzen. Le Gong was met 3-1 te sterk en blijft in het spoor van de titelkandidaten. Ijsselhallen Zwolle moest de meerdere erkennen in Ghana’82 en verloor met 3-10. Allesoverrechten.nl verstevigde de positie in de middenmoot door een 14-4 zege op Amicitia Fortior.

KPS Steigerbouw blijft na een 7-4 winst op Roede Vooruit de enige uitdager voor koploper Bouwbedrijf Salverda in de strijd om de titel in de tweede klasse B. Ook L&M Workwear zit op het vinkentouw, maar lijkt kansloos voor de titel. Salverda blijft aan kop door een 10-4 zege op Keijl Flevo Holland. L&M Workwear wist met 9-4 te winnen van All Stars. The Black Ties waren niet opgewassen tegen Zvt Edon en verloor met 2-7. Macs Moves won met 7-3 van Brockbernd.
De volgende competitieronde is op maandag 22 februari en woensdag 24 februari. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.
Op vrijdagavond 19 en 26 februari as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer