Viering Internationale Vrouwendag

Zwolle – Het Zwols Vrouwenplatform organiseert 8 maart weer de Viering van de Internationale Vrouwendag. Dit jaar een avond waarbij vrouwen kunnen kennismaken met het thema “INSPIREREN & ACTIVEREN”. De Internationale Vrouwendag richt zich op vrouwen uit alle lagen van de bevolking om het vrouw-zijn en het leven te vieren.

Van 17.00-21.30 uur is er een interessant programma met o.a. een spetterende opening met dans, modeshow en een gezamenlijke stemexpressie waarin vrouwen hun toon laten horen. De Pauwergirls en Juliette Veneman zorgen voor een activerende muzikale omlijsting. Volop gelegen om je te laten inspireren deze avond. Er zijn workshops, een verwenplein, spiritueel plein, coachplein en in de centrale hal een verscheidenheid aan internationale hapjes, drankjes, etc. Zowel voor de binnen- als de buitenkant wordt gezorgd!

Vrouwen zijn van harte welkom in ROC Landstede aan het Dokterspad nr 2. Met Openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Maak het mee! TOEGANG GRATIS ! Voor meer informatie: www.zwolsvrouwenplatform.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Man man man en als mannen een dag hebben wordt dit betiteld als seksistisch en chauvinistisch. Ik walg van deze ongelijkheid. En om over de paardenbloemen die verloren gaan nog maar te zwijgen…


    ⚠️ Meld

Reageer