FC Zwolle bekert tegen NEC Nijmegen

FC Zwolle heeft na de winst op GA Eagles deze week donderdagavond de uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen geloot voor de 4e ronde in de KNVB Beker.

NEC bereikte de achtste finales van de KNVB Beker door een makkelijke overwinning van 1-5 tegen Treffers/Kegro. In een eerder stadium had NEC in Enschede FC Twente verslagen met 1-2. Zwolle zal een moeilijke dobber krijgen aan deze uitwedstrijd tegen eredivisionist NEC. De laatste wedstrijd van FC Zwolle tegen NEC betrof een oefenwedstrijd in Hasselt en werd met 0-1 verloren. Doelpuntenmaker was destijd v.d. Eede. Het bekerduel wordt gespeeld op 15, 16 of 17 januari 2008.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Voor NEC lijkt de weg naar een plaats in de kwartfinale van de KNVB beker open te liggen. Donderdagavond, tijdens de door oud-Vitessenaar Roy Makaay verrichtte loting, rolde een thuiswedstrijd tegen FC Zwolle voor de Nijmeegse club uit de bus.

    “Een zeer positieve loting voor NEC, we hadden het slechter kunnen treffen. Deze wedstrijd biedt veel perspectief maar het gevaar van onderschatting ligt op de loer. Hier moeten we met z’n allen voor waken”, is de reactie van NEC-coach Mario Been.

    Bron: NEC-Nijmegen.nl    Maak melding

Reageer