Meld je nu aan voor de KidsRun in Zwolle-Zuid

Zwolle – Op zaterdag 16 april 2016 wordt de 10 Mijl van Zwolle-Zuid georganiseerd. Voorafgaand aan dit evenement wordt de KidsRun voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar gehouden. De hardloopwedstrijd vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in de omgeving van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. SportService Zwolle organiseert in samenwerking met JEP Running voorbereidende clinics om goed voorbereid aan de start te komen.

De voorbereidende clinics zijn niet alleen voor de kinderen, maar ook ouders kunnen meedoen! Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop.

Hardloopclinics voor leerlingen en ouders
De hardloopclinics voor de kinderen worden op woensdagmiddag 23 & 30 maart en 6 april van 14.00-15.00 uur georganiseerd. Op hetzelfde tijdstip geven de trainers van JEP Running een loopscholing voor ouders. JEP is een hardloopschool, zij richten zich met haar hardlooptrainingen op de -beginnende- hardloper in regio Zwolle die in groepsverband een stap verder willen komen. De loopscholing voor ouders is tot 14.45 uur, zodat er nog vijftien minuten gekeken kan worden naar de clinic van de kinderen. De trainingen vinden plaats bij voetbalvereniging Zwolsche Boys (Jo van Marlepark, Landsheerlaan 44). De kosten bedragen €3,- voor drie clinics. Voor ouders zijn de loopscholingen gratis.

Aanmelden
Het is vanaf nu mogelijk om je op te geven voor de KidsRun van Zwolle-Zuid! Dit kun je doen via www.10mijlvanzwollezuid.nl! Hierbij kan je aangeven of je deel wilt nemen aan de clinics. Indien je meer wilt weten over de KidsRun en clinics, neem dan contact op met Maaike via de mail m.vanvugt@sportservicezwolle.nl!

Artikel delen:

Reageer