KNVB-steunpunt opent kantoor bij Landstede

Zwolle – Vrijdag 26 februari opent het KNVB-steunpunt in Zwolle zijn deuren. Die middag trappen KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee en bestuursvoorzitter Theo Rietkerk van Landstede Groep, het steunpunt in Zwolle officieel af.

In navolging van de districten Zuid I en Zuid II (steunpunt Eindhoven) en West I en West II (steunpunt Zeist) gaan de districten Noord en Oost als laatste verhuizen. De medewerkers van de KNVB districtskantoren Noord en Oost zullen hun intrek nemen in Sportcentrum Landstede in Zwolle. 29 februari is de eerste officiële werkdag voor de medewerkers in het sportcentrum. De wethouder en burgemeester van de gemeente Zwolle en de buren in het Sportcentrum Landstede zijn ook aanwezig bij de opening.

Landstede Sportcentrum
Het Landstede Sportcentrum is het centrum van de sport in het oosten van Nederland. In het sportcentrum worden topsport, breedtesport, sportonderwijs en sport gerelateerde organisaties bij elkaar gebracht in een sportieve omgeving. Op deze plek komen sportorganisaties samen om de sport te verbeteren en krijgen topsporttalenten de ruimte zich te ontwikkelen. De KNVB past perfect op deze locatie en de eerste verdieping van het entreegebouw is vanaf februari geheel in gebruik voor het voetbal. De MBO-opleiding Sport & Bewegen van Landstede en het Centre for Sports & Education hebben al jaren hun onderkomen in het Landstede Sportcentrum. Daarnaast maken Zwolse sportverenigingen gebruik van het Sportcentrum en zijn er het hele jaar door aansprekende sportevenementen in het ‘Theater van de Sport’, het centercourt met 1200 zitplaatsen. In het entreegebouw van het sportcentrum zijn sport gerelateerde organisaties gevestigd, zoals Coaches Betaald Voetbal, Start2Move, Isala Sportgeneeskunde, FysioPlus, Kemerink en Sportservice Overijssel.

Artikel delen: