Wereld Tai Chi Dag Zwolle

Zwolle – Wereld Tai Chi Dag is een wereldwijd evenement voor positiviteit voor de aarde.  De dag wordt in Zwolle gehouden op zaterdag 30 april 2016. Een Tai Chi feest met veel workshops, demonstraties, kinderactiviteiten, kraampjes en meer. Chinese krijgskunst en geneeswijzen net als in de parken in China. Maak gratis kennis met een eeuwenoude traditie om gezond en fit te blijven. Kom kijken, meedoen en de verscheidenheid van Tai Chi ervaren!

tai_chi_dag_zwolle.jpg 

Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur wordt er op Park de Wezenlanden in Zwolle elk half uur afwisselend demonstraties en gratis workshops gegeven. Leuk voor alle leeftijden voor beginners en gevorderden Om 12.00 uur is er de “Global Tai Chi Wave”. Over de hele wereld doen mensen die dag Tai Chi in parken en op pleinen. Met de tijdzone mee beweegt er zich een golf van positiviteit over de aarde en jij kan daar deel van zijn! Deze dag zal er o.a. aandacht besteed worden aan: de Tai Chi Chuan vorm. Een aantal verschillende wapenvormen. De martial arts kant van Tai Chi; Pushing hands, en de gezondheids kant; Chi Kung. Voor kinderen wordt dit ook een uitdagende dag om kennis te maken met Tai Chi & Kung Fu. Jong geleerd, oud gedaan. Kom in beweging op deze hopelijk stralende "Wereld Tai Chi dag".

Livestream kun je ons volgen en beelden van over de hele wereld zien!! 24 Hours of World Peace!! WorldTaiChiDay.org of op www.wereldtaichidag.nl blijf op de hoogte via facebook https://www.facebook.com/24hoursofworldpeace/.

Artikel delen:

Reageer