Willem Alkema terug in Hedon met Pop-up show

Zwolle – De Pop-Up Show van zondag 6 maart is een vrolijke talkshow vol muzikale uitspattingen in de stijl van bijvoorbeeld Jools Holland. Presentator Willem Alkema nodigt Rico, Chris Hordijk, Aïrto, Magnetic Spacemen en Tracey Silhouette uit in zijn muzikale speeltuin waarbij je het gevoel krijgt dat je net een tv-uitzending bent binnengewandeld. De entree is gratis.

De Pop-Up Show van zondag 6 maart zit dan ook bomvol bijzondere items. Zo worden de kersverse nieuwe Hedon Beurs bands aan het publiek voorgesteld. Dit zijn acts waarvan Hedon vindt dat ze net een beetje extra steun verdienen om bijvoorbeeld die laatste stap richting het grote publiek te kunnen maken. Komend jaar zijn dit het vijfkoppige Tracey Silhoutte (denk: Ben Howard, Mumford & Suns, U2 en Angus & Julia Stone) en de energieke garagerockband Magnetic Spacemen, geïnspireerd door bands als The Hives, Ramones, Nirvana en The Who.

We hebben daarnaast Rico (je weet wel, die van o.a. Rico & Sticks) weten te strikken om iets te komen vertellen over het succes van  #OpgezwolleTotNu. Chris Hordijk, van o.a. The Voice of Holland, komt praten over zijn nieuwe EP en laat hier uiteraard ook wat van horen. Tot slot releast Aïrto dezelfde week zijn single welke hij maakte in samenwerking met een wereldberoemde DJ. Wie dat is en hoe dat tot  stand is gekomen gaan we natuurlijk aan hem vragen.
POP-UP SHOW
Gasten: CHRIS HORDIJK / RICO / AÏRTO / TRACEY SILHOUETTE / MAGNETIC SPACEMEN / presentatie: WILLEM ALKEMA
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zondag 6 maart 2016 
Open                          : 15:00 uur
Aanvang                     : 15:30 uur 
Entree                                     : Gratis
Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 
Artikel delen: