Dansdag bij De Muzerie

Op zaterdag 10 november organiseert De Muzerie Centrum voor de Kunsten de jaarlijkse Dansdag voor jongeren en volwassenen. Tijdens deze dag kunnen beginnende en gevorderde dansers, cursisten en niet-cursisten van De Muzerie zich verdiepen in Flamenco, moderne dans, jazz en show-musical. Het thema dit jaar is dansen op locatie.

Er zijn workshops, repetities en eindpresentaties. Maar met een lege maag kun je natuurlijk niet trainen en dansen, dus voor een lunch en avondeten wordt gezorgd. De Dansdag wordt afgesloten met een spetterend feest.

De Dansdag wordt georganiseerd in het oude gebouw van de theaterschool (Praubstraat 16, vlakbij Schouwburg Odeon Zwolle) en begint om 10.00 uur. Om 16.00 uur vinden de presentaties plaats. Kinderopvang is geregeld. U kunt zich inschrijven voor de dansdag met een inschrijfformulier van De Muzerie. Dit formulier en meer informatie over het programma en de gastdocenten is te vinden op www.muzerie.nl. U kunt zich ook aan het begin van de dag melden aan de Praubstraat. Als er nog plaats is kunt u zich dan alsnog inschrijven.

Artikel delen:

Reageer