Inloophuis De Bres zoekt vrijwilligers

Zwolle – Luister je graag naar verhalen van mensen? Ontmoet je graag mensen met verschillende achtergronden? Werk je graag samen met mede- vrijwilligers? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wie zijn wij:
De Bres is een inloophuis in de binnenstad van Zwolle. Wij bieden laagdrempelige gastvrijheid. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Iedereen kan zo binnenlopen voor een praatje. Soms om even op verhaal te komen met een kop koffie of thee, de krant te lezen, een spel te spelen, of gewoon voor een beetje rust.De Bres draait geheel op vrijwilligers.

Gastvrouw/-heer:
We zijn voor de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag op zoek naar gastvrouwen/-heren die zich voor een middag in de week, eenmaal in de 14 dagen of een keer in de maand willen inzetten.
Je ontvangt en begeleidt bezoekers, luistert aandachtig, stimuleert deelname aan activiteiten, wijst zo nodig door naar hulpverlenende instanties, draagt zorg voor de sfeer in huis en verricht kleine huishoudelijke werkzaamheden.

Wij bieden zinvol werk, fijne collega’s, begeleiding, een vrijwilligerscontract, een ongevallenverzekering en reiskostenvergoeding.

Heb je belangstelling neem dan contact op met Lucia Besten, coördinator van De Bres, telefoon (038) 421 31 55 of mail naar:info@debreszwolle.nl . Kijk ook voor meer informatie op onze website: www.debreszwolle.nl

Artikel delen: