Stadkamer start digitaal spreekuur

Zwolle – Maandag 7 maart om 14.00 uur start Stadkamer met een digitaal spreekuur. Hier kunnen mensen terecht met vragen over het gebruik van internet om hun zaken te regelen.

Alle Zwollenaren kunnen hier terecht met vragen, zoals hoe geef ik digitaal een adreswijziging door aan de gemeente of hoe vraag ik een parkeervergunning aan. En waarom moet iedereen een digitale handtekening -Digid- hebben en wat kun je er vervolgens mee? Ook over de gevolgen van het verdwijnen van de blauwe envelop van de Belastingdienst kunnen medewerkers van het spreekuur informatie geven en verder helpen. Als het wenselijk is wordt doorverwezen naar een passende workshop of cursus in Zwolle. Stadkamer vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen en bijblijven in de digitale wereld. De medewerkers helpen en geven advies. Ze zijn nadrukkelijk géén aanspreekpunt voor technische of inhoudelijke zaken zoals het doen van belastingaangifte.

Het spreekuur is iedere maandagmiddag van 14.00-15.00 uur en op donderdagavond van 19.00-20.00 uur in Stadkamer aan het Grote Kerkplein 15 in Zwolle.

Artikel delen: