Wegpiraat na achtervolging aangehouden

Vrijdagmorgen 02 november omstreeks 04.30 uur zagen politiemensen een auto in verboden richting rijden over de Kamperstraat te Zwolle. De bestuurder kreeg  een stopteken waaraan hij niet voldeed en ging er vandoor. De verdachte nam twee rotondes binnendoor en reed een gedeelte met gedoofde lichten. In Stadshagen op de Havezathenallee na een rotonde vloog hij uit de bocht en botste op een aarden wal.

De verdachte, een 36-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats, rende het aldaar gelegen veld in. Hij werd in een sloot aangetroffen waar hij was ingesprongen. De verdachte heeft meerdere verkeersovertredingen gepleegd en heeft geen rijbewijs. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. 36-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats

  Geen tiepvoud? Toevallig dezelfde 63-jarige man?
  Hoe komen trouwens daklozen aan die auto’s?


  Maak melding

 2. Zo goed gaat het dus in ons landje, we klagen wel eens wat maar zo slecht is het hier nog niet. De tijd dat de klassieke zwerver onder een brug sliep is al lang voorbij. Dat is natuurlijk een goede ontwikkeling, maar dat ze in het bezit zijn van een auto of fiets gaat mij ook te ver.


  Maak melding

 3. Je bent al zonder vaste woon of verblijfplaats als je je niet officieel inschrijft in je woongemeente. Zijn dus niet allemaal zwervers, in dit geval wel allemaal tuig!


  Maak melding

Reageer