Opening KNVB-steunpunt Zwolle

Zwolle – Vrijdag 26 februari opende het KNVB-steunpunt in Zwolle zijn deuren in het Landstede Sportcentrum. Om 14.00 uur trapten KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee en bestuursvoorzitter Theo Rietkerk van Landstede Groep het steunpunt in Zwolle officieel af. Het Landstede Sportcentrum in Zwolle is de nieuwe werkplek voor medewerkers van de KNVB-districten Noord en Oost. 

knvb_steunount_1.jpg
 
Na het openingswoord van Jan Dirk van der Zee en Theo Rietkerk, werd het steunpunt officieel geopend. Vervolgens werd er een rondleiding gegeven door het nieuwe gebouw, onder het genot van een hapje en een drankje.
 
ps_26_02_16_34780.jpg

Landstede Sportcentrum
In het sportcentrum worden topsport, breedtesport, sportonderwijs en sport gerelateerde organisaties bij elkaar gebracht in een sportieve omgeving. Theo Rietkerk: “Op deze plek komen sportorganisaties samen om de sport te verbeteren en krijgen topsporttalenten de ruimte zich te ontwikkelen. Ik zie Zwolle hiermee nog sterker als sportpoort van Noordoost-Nederland.” Jan Dirk van der Zee: ” De KNVB past perfect op deze locatie en de eerste verdieping van het entreegebouw is vanaf februari geheel in gebruik voor het voetbal.

Sport gerelateerde organisaties
De mbo-opleiding Sport & Bewegen van Landstede en het Centre for Sports & Education hebben al jaren hun onderkomen in het Landstede Sportcentrum. Daarnaast maken Zwolse sportverenigingen gebruik van het Sportcentrum en zijn er het hele jaar door aansprekende sportevenementen in het ‘Theater van de Sport’, het centercourt met 1200 zitplaatsen. In het entreegebouw van het sportcentrum zijn sport gerelateerde organisaties gevestigd, zoals Coaches Betaald Voetbal, Start2Move, Isala Sportgeneeskunde, FysioPlus, Kemerink en Sportservice Overijssel.

Verhuizing KNVB districten
In navolging van de districten Zuid I en Zuid II (steunpunt Eindhoven) en West I en West II (steunpunt Zeist) zijn de districten Noord en Oost als laatste verhuisd. De medewerkers van de KNVB districtskantoren Noord en Oost namen deze week hun intrek in het Landstede Sportcentrum.

Artikel delen:

Reageer