Mickey van der Hart langer bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle doelman Mickey van der Hart blijft ook komend seizoen bij PEC Zwolle. Dat heeft Van der Hart maandag in de media laten weten. De optie in zijn aflopende overeenkomst is gelicht. PEC Zwolle had een tweejarige optie op de keeper. 

Mickey van der Hart over zijn contractverlenging: ,,Bij PEC Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Er heerst een fijne sfeer in de groep en we zijn elke dag bezig om als team beter te worden. Met de begeleiding van onze technische staf, onder aanvoering van Ron Jans en keeperstrainer Jacques Storm, kan ik de komende periode verder doorgroeien naar een hoger niveau. Het doet me dan ook goed en geeft me vertrouwen, hier nog twee jaar langer onder contract te staan.” Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,De club is zeer te spreken over Mickey. Sinds zijn komst afgelopen zomer van Ajax, heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ook de laatste paar wedstrijden zet Mickey stappen in de goede richting. Ik ben er dan ook over te spreken dat we de samenwerking doorzetten, aangezien Mickey nog niet tegen zijn plafond aanzit.”

Hij moest bij Zwolle beginnen als tweede doelman achter Kevin Begois. In de KNVB Beker-wedstrijd tegen Feyenoord op 24 september 2015 raakte eerste doelman Begois geblesseerd tijdens de warming-up wat betekende dat Van der Hart debuteerde onder de lat bij PEC Zwolle. Van der Hart, die uit de opleiding van Ajax komt en keeper is van Jong Oranje, staat nu tot de zomer van 2018 onder contract in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Hij doet de laatste maanden uitstekend. Deze is hij zelfs de keeper van het elftal van de week.

  Slim gescout weer van Zwolle. Goed gedaan.


  ⚠️ Meld

 2. Goed dat ze met deze keeper doorgaan want de potentie is duidelijk te zien. Maar even serieus Frans de Jong… heb je de wedstrijden gezien of is dit typisch scorebord journalistiek van je? Heb je gezien hoeveel punten hij de club heeft gekost sinds hij in de basis staat. Dat is wel heel heel erg hoor. Maar goed laat maar rijpen, misschien is die over een jaar wat zekerder van zichzelf en maakt hij de domme fouten niet meer.


  ⚠️ Meld

 3. Mickey is een Zwollenaar want hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de Egels gedegradeerd zijn. En dat zullen we nooit nooit vergeten 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.