Infoavond over energiebesparing in Aa-landen

Zwolle – Het Energieloket van Verbeter & Bespaar Zwolle vervolgt de duurzaamheidscampagne voor woningen in de Aa-landen. Het is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen. Geïnteresseerden zijn op 8 maart aanstaande van harte welkom op de informatieavond over Straataanpak in wijkcentrum de Bolder.

De informatieavond is met name bedoeld voor bewoners van de Anlozediep, Deuzerdiep, Eelderdiep, Vledderdiep, Anrijperdiep, Rengersdiep, Vordensebeek, Elsbeek, Soerensbeek, Slingerlandsebeek, Ruurlosebeek, Maaslaan, Verwoldsebeek, Puutbeek, Polbeek, Reggelaan, Rutbeek, Eerbeek, Giesbeek, Haarbeek, Hofbeek, Glanerbeek. Vooraanmelding is niet nodig en de toegang is gratis. Straataanpak is een initiatief van Verbeter & Bespaar Zwolle; onderdeel van de gemeente Zwolle.

Hoe werkt de straataanpak?
1. Er vindt een woningonderzoek plaats bij enkele woningen in de straat van de geïnteresseerde. Dat geeft duidelijkheid over het type woning en de mogelijkheden om energie in de woning te besparen en/of op te wekken. Op 8 maart praten wij de geïnteresseerde bij over de uitkomsten van het onderzoek en de mogelijkheden die dit biedt voor zijn of haar woning.
2. Inmiddels zijn er enkele consortia opgericht onder de naam Duurzaamheid Combinatie Zwolle (DCZ). Dit is een initiatief van lokale bedrijven. Samen bieden ze een breed scala aan diensten en producten aan waarmee mensen hun woning energiezuiniger kunnen maken. DCZ is lid van het Energieplein Zwolle-Kampen. Indien gewenst kan het consortia geïnteresseerden op 8 maart een aanbod doen.
Dit is de derde informatieavond over de straataanpak in de Aa-landen. In juli en september vorig jaar zijn de eerste informatieavonden gehouden voor bewoners van de Glanerbeek, Eerbeek, Giesbeek, Haarbeek, Hofbeek. 
Wanneer en waar?
8 maart a.s.
Wijkcentrum de Bolder, Dobbe 29 te Zwolle ( winkelcentrum de Dobbe).
Aanvang: 18.45 uur
Toegang: gratis
 
Meer info 
Coos Timmermans (projectleider Energieloket Verbeter & Bespaar Zwolle)
06-23976208 / info@verbeterenbespaar.nl
www.verbeterenbespaar-zwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Mag ik aannemen dat de Lovinkbeek, Leuvenumsebeek en Leerinkbeek ook welkom zijn? En wij gaan voor een AAA-label! (dat hebben we nog niet)


    ⚠️ Meld

Reageer