Jubileumconcert “XX” De Koor

Zwolle – In maart 2016 bestaat De Koor 20 jaar en dat gaat op toepasselijke wijze gevierd worden met een avondvullend optreden op zaterdag 19 maart vanaf 20.15 uur. Op het programma staan hoogtepunten van de laatste jaren, nieuwe nummers, een speciaal geschreven jubileumlied, en ook liederen van het allereerste uur. Kortom een muzikaal overzicht van de ontwikkeling van 20 jaar De Koor.

koor.jpg 

De Koor heeft voor deze avond een zaal huren bij de Creatieve Coöperatie. In de Creatieve Coöperatie verbinden starters, gevestigde bedrijven en ook ondernemende studenten zich om samen te komen tot innovatie en co-creatie. Bij uitstek een geschikte locatie om het jubileum te vieren, omdat De Koor de laatste jaren steeds meer is gaan samenwerken met andere kunstdisciplines. Deze samenwerking zal ook aangegaan worden door voor het decor gebruik te maken van de aanwezige kunstwerken van beeldend kunstenaars, podiumdelen van de afdeling houtbewerking en filmmateriaal van videoartiesten.

Gaf De Koor de laatste jaren meerdere korte optredens, ditmaal een avondvullend programma, waarbij kan worden genoten van meerstemmige zang, theatrale presentatie en beeldende kunst. Kortom een “XX” ervaring om niet te missen.
 
In aanloop naar het jubileumconcert is de CD “XX” opgenomen met de mooiste liederen van de afgelopen jaren. De CD is te koop tijdens het concert.
 
Kaarten voor dit jubileumconcert zijn (uitsluitend) te bestellen via de website www.projectendekoor.nl  onder het kopje “contact”.
 
Artikel delen:

Reageer