Gratis PopUpShow in Hedon

Zwolle – Op zondag 6 maart (koopzondag) vindt in Hedon Zwolle om 15:30 uur de PopUpShow plaats. In deze mix van talkshow en popprogramma zijn te gast o.a Rico (Opgezwolle) Voice of Holland deelnemer Chris Hordijk, Singer Songwriter Airto, Hedon Beurs winnaars: The Magnetic Spaceman en Tracey Silhouette. En met als klap op de vuurpijl: een heel zeldzame Gibson Black Beauty. De toegang is gratis!

digiposterpopup.jpg 

Omdat winkelketens gesloten blijven op de koopzondag biedt Hedon een alternatief: De PopUpShow. Een muzikale talkshow die met regelmatige onregelmaat opduikt in Zwolle. De muzikale gasten hoor je zoals je ze niet eerder hoorde. Er zijn bijzondere opdrachten en hilarische filmpjes en dat allemaal voorlopig nog Gratis en voor Nix! De PopUpShow wordt gemaakt door Willem Alkema en Arnold Kijk in de Vegte, in het verleden waren zei mede verantwoordelijk voor het succes van Not The Dr Phil Show. Op het podium zie en hoort het publiek Hedon beurs winnaars: Magnetic Spacemen en Tracey Silhouette. Vanwege hun muzikale vakmanschap ondersteund Hedon beidde bands met een beurs.

Rico, frontman van Opgezwolle, staat binnenkort in de HMH, we kijken met hem terug naar het roemruchte verleden en blikken vooruit naar de HMH. Welke talenten heeft Rico nog meer?
Chris Hordijk werd tweede in de finale van de Voice of Holland. Inmiddels heeft hij flink aan eigen repertoire gewerkt wat resulteerde in een EP waarvan hij zondag het een en ander laat horen.
Aansluitend kun je om 20:00 naar cafe the Living Room waar Chris zijn Stevige singersongwriter rock laat horen.
Airto deed mee aan de Beste Singer Songwriter van Nederland. In de Popupshow een tipje van de sluier van zijn nieuwe single. Deze brengt hij binnenkort uit met de nr 26 van de DJ Mag Top 100: Dannic.
En als klap op de vuurpijl verwelkomt de PopUpShow een van de zeldzaamste gitaren ter wereld.
Deze unieke Gibson Black Beauty heeft de waarde van een leuke eengezinswoning. Het instrument ziet helaas zelden het daglicht want het ligt doorgaans veilig opgeborgen in een kluis maar voor deze ene keer mag de gitaar onder begeleiding het daglicht zien.
Dat en meer zondag 6 maart, 15:00 uur, Hedon Zwolle.
Artikel delen:

Reageer