Zwolle is nieuwe netwerkgroep rijker

Zwolle – Vanaf dinsdag 8 maart is Zwolle een nieuwe netwerkgroep voor ondernemers rijker: BNI de Zwolse Leeuw. Het principe is even simpel als doeltreffend, vertelt chapter-directeur Bert van Rijssen. “Iedereen is op zoek naar wegen die leiden tot nieuwe omzet. Binnen onze netwerkgroep helpen wij elkaar aan nieuwe omzet volgens het principe ‘Geven loont’."

bni_trapfoto_februari_2016_web.jpg

Foto: Henrieke van Assen 

Wekelijks komen de leden van deze BNI-groep op dinsdagochtend bij elkaar. Het zijn lokale ondernemers of mensen met een commerciële functie binnen een bedrijf, met ieder hun eigen specialiteit. Van ZZP’er tot accountmanagers van grotere ondernemingen. Tijdens de bijeenkomst helpen de leden elkaar aan zogeheten aanbevelingen. BNI staat voor Business Network International. Het is een professionele internationale netwerkorganisatie die in ruim zeventig landen actief is. Wereldwijd zijn er tienduizenden leden.

In Overijssel-West zijn er tien andere chapters actief, die in 2015 goed waren voor een gezamenlijke omzet van € 9.179.792. Wil je op een leuke, gestructureerd manier meer omzet halen? Schuif dan aan op dinsdagochtend aan tijdens een bijeenkomst van BNI de Zwolse Leeuw! Aanmelden kan op http://www.bni-nederland.nl/nl/visitachapter.
Artikel delen:
Reacties 2

Reageer