Café Lucky en AVC door winst op het vinkentouw

Zwolle – In de eerste klasse A van de WRZV zaalvoetbalcompetitie wist Café Lucky met 9-2 te winnen van Argos Bebemus en blijft nog in de race voor het kampioenschap. Koploper Bafana Bafana maakte later op de avond geen fout en versloeg Cycloon Zwolle met liefst 10-1. Exact kwam met 3-8 te kort tegen de Belgische Keizer 1. Opgezwolle won met 10-4 van Trias en FC Knetter wist weer eens te winnen door VIPS met 5-2 te verslaan. 

2 Connext Zwolle boekte afgelopen maandag een belangrijke overwinning. Na de verliespartij in de vorige competitieronde wist de ploeg van Bé Rigter nu wel met een krappe 3-2 te winnen van de Bever Boys. Koploper Present wist de ongeslagen status te behouden. Maar had een moeilijke avond. Er werd nipt met 3-2 gewonnen van AA Taxi Zwolle. De supporters van PEC Zwolle wisten eindelijk zichzelf te belonen met een punt door met 4-4 gelijk te spelen tegen Bluefinger Wolves. Corporate Matchfixing had geen kind aan Citysnack FC en haalde met 13-1 flink uit. Present gaat ongeslagen aan kop en laat de concurrentie voorlopig nog kansloos op de titel.

Afgelopen woensdag wist AVC weer op gelijke hoogte te komen met koploper Torsades Trois Points. In een spannend duel werd subtopper Ghana’82 met 5-4 verslagen. Kansrijk voor de titel blijft ook Le Gong. De promovendus deed haar plicht door te winnen van Amicitia Fortior. Allesoverrechten.nl was met 7-6 te sterk voor ZVV Pruts.
 
The Black Ties van nummer laatst Brockbernd met 4-3. Ramenblinderenzwolle.nl was niet opgewassen tegen subtopper L&M Workwear en verloor met 2-9. Bouwbedrijf Salverda won het belangrijke duel van zvt Edon met 10-4 en blijft de lijst aanvoeren in de tweede klasse B. Campingteam 3 won met 6-3 van All Stars.
 
De volgende competitieronde is op maandag 7 maart en woensdag 9 maart. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. 
 
Op vrijdagavond 11 maart as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Voor vragen kunt u een mail sturen aan secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl  

Artikel delen: