Baby Triceratops in Dinoland krijgt een naam

Zwolle – Vrijdagmiddag 4 maart was een bijzonder moment voor Jasper Baas uit Ruinerwold. 1 Dag voor zijn verjaardag mocht hij met zijn familie gratis naar Dinoland in Zwolle om de onthulling van de nieuwe naam voor de baby Triceratops, de meest populaire en aaibare Dino van Dinoland, bij te wonen. Hij had eerder die week de winnende naam gekozen bij een wedstrijd uitgezet door Go-Kids. Het kindvriendelijke platform vroeg via Facebook wie er een passende naam voor de schattige Dino kon verzinnen, die vanaf dag 1 al razend populair bleek.

jasper_met_trip_bewerkt-1.jpg 
Foto vlnr: Riëtte Mulder (Go-Kids), Jasper, Marjan en Teun Baas, Laura Vrolijken en Sem Dijkstra van Dinoland.

"Uit de vele reacties was het nog een hele klus om de meest passende naam te vinden, maar Jasper Baas uit Bruinewold was uiteindelijk de gelukkige. Hij had bedacht dat Trip een goede naam zou zijn voor de populaire baby, en daar waren wij bij Dinoland het helemaal mee eens" legt Laura Vrolijken van Dinoland Zwolle uit.

Jasper mocht het naambordje onthullen en kreeg een mini Trip mee naar huis als aandenken. Gecombineerd met een dag vol mooie ervaringen met zijn familie, die het uitje aangrepen om zijn verjaardag vast te vieren, was het een topdag voor Jasper want hij is helemaal gek van: Dino’s.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @j. winner, kun je dit met argumenten onderbouwen? Wat ik tot nu toe hoor is dat het voor kinderen tot pak hem beet 8 jaar een prima vermaak is en dat de eerste weken de bezoekersaantallen boven verwachting zijn geweest, waarbij dus moet worden bedacht dat het ‘echte’ park buiten nog niet eens af is.


    ⚠️ Meld

Reageer