FonteinTheater Stadshaagse Samenbeleving

Zwolle – Op 7 en 28 mei 2016 organiseert FonteinTheater Stadshaagse Samenbeleving; een gratis avondje uit voor Stadshagen en omstreken. Centraal op deze avond staat een hilarische klucht. Rondom deze klucht is er tijdens de avond aandacht voor live muziek, lekker eten, kunst en veel gezelligheid. En als klapper op de vuurpijl is dit avondje uit, onder andere door de gratis entree, voor iedereen toegankelijk.

Initiatiefnemers Erna Gerritsma en Roel de Ruiter starten het initiatief 13 maanden geleden. Beide woonachtig in Stadshagen en lid van de Fonteinkerk in Stadshagen werken vanuit de ambitie om al het aanwezige talent in de Fontein in te zetten voor een avondje weg vol verassingen waarbij kwaliteit, plezier en gelijkheid centraal staat. Door de entree gratis te maken kan iedere inwoner van Stadshagen genieten van het bijzondere evenement.

De tante van Charlie
De speciaal voor dit evenement samengestelde theatergroep “FonteinTheater” presenteert op deze avond de klucht “De tante van Charlie”. (Bewerking Jon van Eerd) In deze klucht halen de twee vrienden Charlie en Rogier alles uit de kast om hun aanstaande schoonvader te overtuigen zijn dochters aan hen af te staan. Lef en schaamte worden niet gespaard om hem zo ver te krijgen en dit betekend gegarandeerd lachen, gieren, brullen.
Garandeer uw stoel
Stadshaagse Samenbeleving is een exclusief en eenmalig evenement. Voor beide avonden zijn slechts 450 stoelen beschikbaar. Stoelen kunnen vooraf gereserveerd worden via www.stadshaagsesamenbeleving.nl of via kaarten@stadshaagsesamenbeleving.nl.
Artikel delen:

Reageer