E-bakfiets als alternatief voor de bestelauto

Zwolle – Donderdag 31 a.s. maart vindt er in Zwolle een workshop plaats rondom de elektrische bakfiets. Een uitgelezen kans voor de ondernemer om vrijblijvend kennis te maken met het gebruiksgemak van de e-bakfiets voor goederenvervoer. De e-bakfiets kan een goed én goedkoop alternatief zijn voor de bestelauto.

e-bakfiets.jpg 

Verschillende ondernemers vertellen over deze duurzame en gezonde wijze van goederenvervoer. Aanwezigen kunnen testritten maken op verschillende modellen e-bakfietsen. De workshop is een initiatief vanuit het adviesbureau Mobycon en mede mogelijk gemaakt door het programma Beter Benutten Zwolle Kampen. Diverse bedrijven werken mee aan deze workshop, zoals bijv. Scholten Fietsgoed en Urban Arrow. Zij informeren de aanwezigen over de verschillende typen bakfietsen. Steven Koster van PUURland is een e-bakfietsgebruiker van het eerste uur en deelt zijn gebruikerservaringen. Cycloon, post en fietskoerier in Zwolle en andere steden, treedt op als gastheer en vertelt over fietskoeriers.nl en hun ervaringen met de elektrische bakfiets.

Tijdens de workshop wordt de subsidieregeling voor de e-bakfiets toegelicht en krijgt men informatie over korting op de aanschaf van een e-bakfiets.  
 
Elektrische bakfietsen worden vooral veel gebruikt door het MKB voor het bezorgen van producten in steden. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld maaltijdbezorging aan huis, schilders, klusbedrijven, tuinbedrijven, boodschappenservice, etc.
 
Ondernemers die willen weten of de e-bakfiets hen iets kan bieden, bijvoorbeeld als vervanging van of aanvulling op de bestelauto, zijn van harte uitgenodigd om zich voor deze workshop aan te melden. De middag start om 15.30 met een kop koffie. Om 18:00 eindigt de workshop. 
 
Meer informatie: http://mobycon.nl/e-bakfietsworkshop.html 
 
Aanmelden kan tot maandag 28 maart bij Babet Hendriks: b.hendriks@mobycon.nl. of telefonisch via: 015-2147899.
Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.