Walking dinner langs Zwolse restaurants

Zwolle – Menu & Muziek brengt culinair en cultureel Zwolle samen Met het ruime restaurantaanbod in Zwolle is het vaak lastig kiezen. Daarom organiseert Buro Ruis op woensdag 16 maart de tweede editie van het succesvolle Menu & Muziek. Een walking dinner langs drie verschillende restaurants in de Zwolse binnenstad. Naast dat er gegeten kan worden, treden er in de deelnemende restaurants jonge, talentvolle artiesten op.

art_work.jpg 

Bezoekers van Menu & Muziek krijgen hun voor-, hoofd- en nagerecht op drie verschillende locaties, deze editie zijn dat Bar Spies, Kletsen & Proeven en De Vier Jaargetijden. Daarnaast zijn er in ieder restaurant muzikale acts te zien. De deelnemende artiesten zijn onder meer het trio Wood’n Goldfish, zij brengen intieme nummers geïnspireerd door John Mayer, Douwe Bob, Johnny Cash, Jim Croce en Ben Howard. Daarnaast treedt Jelle de Boer op, hij is een jonge dichter met liefde voor taal. Hij laat zijn prachtige poëtische teksten horen en schrijft gepersonaliseerde gedichten voor de bezoekers, begeleid op gitaar. Ten slotte speelt Juliëtte Veneman akoestische covers van bekende popnummers.

Menu & Muziek is één avond genieten van heerlijke gerechten met bijzondere livemuziek in drie verschillende restaurants. Deelnemers verzamelen om 18:00 uur bij de glazen engel op De Grote Markt. Vanaf dat punt worden zij door hun gastvrouw of –heer naar de verschillende restaurants gebracht. Een ticket voor Menu & Muziek kost €20,- voor een driegangenmenu, exclusief drinken. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Buro Ruis: www.buroruis.nl.
Artikel delen:
Reacties 8

Reageer