SEIN opent haar deuren

Zwolle – Laat u wegwijs maken in de specialistische zorg voor mensen met epilepsie.

In de week van 14 tot en met 19 maart 2016 is het de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze week openen zorg- en welzijnsorganisaties uit heel Nederland hun deuren voor belangstellenden. Ook Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) opent haar deuren voor bezoekers. Op de locatie De Cruquiushoeve in Cruquius en Fonteinkruid in Zwolle valt van alles te beleven. Bezoekers worden wegwijs gemaakt in de specialistische zorg voor mensen met epilepsie en/of een beperking.

Op vrijdag 18 maart kan op De Cruquiushoeve in Cruquius van 10.30 tot 16.00 uur een kijkje worden genomen bij de dagbesteding van het Diensten- en Activiteitencentrum (DAC) en bij verschillende woonvoorzieningen. Diverse activiteitengroepen zijn open voor publiek, bijvoorbeeld: het atelier, de kaarsenmakerij en cadeauwinkel EigenwijZ. Ook de zorgmanege, de afdeling Beweging, de afdeling Recreatie, Vrijwilligerswerk en het Logeerhuis zijn vertegenwoordigd. Voor de rondleidingen op de woonafdelingen kunt u zich melden in het DAC. Er is ook een speurtocht voor wie dat leuk vindt. Na afloop kunt u de speurtocht inleveren en ontvangt u dan een tasje met een leuk presentje dat gemaakt is door cliënten van SEIN tijdens de dagbesteding.

Op zaterdag 19 maart bent u van harte welkom op Fonteinkruid, een woonvoorziening in de wijk Stadshagen in Zwolle. In het gebouw zijn woonvormen en dagbesteding gevestigd. Bezoekers zijn welkom van 10.00 tot 14.00 uur voor een rondleiding op de woonafdelingen en de dagbesteding.

Zie voor het volledige programma: www.sein.nl/opendag  en lees ook het ervaringsverhaal van Jeanette Wentink, een van de cliënten die woont bij SEIN.

Artikel delen:

Reageer