Estafette-tentoonstelling: DOAS Beweegt

Zwolle – Met de titel ‘DOAS beweegt’ exposeren de atelierhouders van De Oude Ambachtsschool in Zwolle in het Langhuis aan de Goudsteeg 8 in Zwolle. Op uitnodiging om het 50-jarig jubileum van Emmanuelshuizen  als ateliergebouw mee te vieren, neemt het collectief van DOAS deel aan de estafette-tentoonstelling van de Zwolse culturele broedplaatsen. De estafette duurt zeven weken en loopt nog tot en met 3 april.

De opening van de expositie vindt plaats op donderdag 17 maart 2016 om 19.00 uur met live muziek en dans door Johan Kloosterhuis (saxofoon), Johan Veldkamp (percussie), Sandra Hooghwinkel en Sandra Steen (dansimprovisatie). Iedereen is hierbij van harte welkom. Ook op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart zijn er verschillende activiteiten in het Langhuis: zang, dans, schilderen en een workshop tekenen. Het Langhuis is van donderdag tot en met zondag geopend van 13:30 tot 17:00 uur.

Gedurende de openingstijden zijn er kunstenaars van DOAS aanwezig en is er kunst, cultuur en ambachtswerk te zien en te koop. Ook kunt u informatie krijgen over wat er allemaal te doen en te beleven valt binnen het Oude Ambachtsschoolgebouw door het jaar heen.

Artikel delen:

Reageer